L’EVOLUCIÓ

«L’EVOLUCIÓ» de CRISTINAPERISGRAU 2013-2019

La mostra posseïx els continguts de cada etapa de Cristina al llarg d’estos anys on ha pogut créixer amb un joc creatiu on les formes dels objectes la porten a crear, transformar i inventar sers i/o personatges amb personalitat pròpia. A il·lustrar paraules i també a projectar ciutats amb música.

M’agrada agarrar-los i transformar-los, ja siga a partir d’una sabata, botella, cobert, brotxes, pinzells… Ara m’ha donat per les birles. Açò fa que cada personatge siga únic, l’objecte és el que definix i dóna caràcter a eixe personatge.

Tot un contingut que a més a més ha treballat de manera intuïtiva forma, color i imatge, que ens capfica en el seu mon lúdic i simpàtic.

Diplomada en restauració d’art i béns culturals, canvia de rumb al 2012 fent un màster en Il·lustració i descobrint la seua verdadera passió, la seua vessant més creativa. I des d’aleshores Cristina no ha parat.

Un resum seria el Premi al festival Street Art “Pinta Malasaña”. I continua estant convidada en festivals de «Street Art» a Madrid on, a més, va pintar un mur a la galeria d’art urbà de Tabacalera.

La Colectiva fins al 20 de març de 2020.

Notes de premsa: DiariDigital, Sinergias4G.

cartel_evolucio