Passet a passet

L’exposició d’Empar Boix “PASSET A PASSET” ens mostra un montatge sobre panells sorprenents, on 75 petites obres amb formats 13 x 18 cm conformen espais de color: Groc-Verd-Roig en acrílic sobre paper i volums amb escultures de tamany aproximat. A més presenta 7 obres en format 40x40cm amb tècnica acrílic sobre llenç.

Colors a caramull, sorpresa amb les formes i joc inacabable de textures i qualitats que a més de l’acrílic utilitza trames, transfer, spray…

I crea al voltant de la dona,sembla que sap qui és i perquè és. Imagines contes, idees, històries i et deixes portar.

Empar s’expressa decididament lliure i et provoca un somriure i d’altres emocions. La troballa avança, discorre amb el seu mon propi de la dona creadora, pensant i lúdica.

Fa unes setmanes vaig visitar el seu espai “galàctic” a Alginet i difícil explicar el munt de sensacions experimentades. Un encontre explosiu extraordinari que et fa creure que la creació pot ser autèntica, que és posible un cosmos al mon de l’art.

A més, hi ha una dona formada en Belles Arts per la UPV, una dona viatgera amb la fam de menjar-se el mon, treballant arreu de l’Estat Espanyol amb guardons reconeguts i exposicions en galeries de cert prestigi. Estades a Veneçuela on va estudiar a la universitat de Caracas i posteriorment a Amsterdam amb el grup Dotroom, plataforma que l’impulsa a promoure la seua obra i portar a cap nombroses intervencions en directe a més d’exposicions.

Ara en “PASSET A PASSET” gaudim del seu bagatge personal i artístic on l’intuició i espontaneïtat barrejat amb el pensament i el coneixement ens presenta una exposició imperdible. Fins al 23 d’Octubre.

Notas de prensa: Sinergias4G.

Passet a passet.